Namn:
Plats: Sweden

fredag, juni 16, 2006

Fotbolls VM

I torsdags mötte Sverige - Paraguay. Efter 0-0 mot Trinidad så var vinna ett måste. Jutan och Henke dök in 2 respektive 3 minuter innan matchstart. Vi hade laddat upp med chips, chilinötter, öl, godis, dricka och kaffe. Matchen såg vi på projjen (inte som på bilden) i 25 graders värme. Vi ville ha samma feeling som grabbarna på planen i Berlin.

Eftersom grabbarna var sena serverades aldrig kaffet. Chilinötterna (som Henke tog med sig) var gamla och cirka 10 minuter in i matchen fick jag och Jutan magont. Jag släppte några pruppar och allt vart ok. Jutan verkade ha lite stopp i magen och hade ont hela matchen. Dessutom ville han pröva "vanlig" snus och blev lite illamående.

Sverige fick inte utdelning på sina chanser och hemma i TV soffan försökte vi med olika knep få turen att vända. Hålla vänster tumme, hålla bägge tummarna, ha benen över Jutan och vi försökte även få otursgubben Henke att åka hem (sist Henke var med och såg på sport var nämnligen OS matchen mot Vitryssland). När vi till slut gav upp med alla knep nickade Ljungberg in 1-0 målet i 87:e minuten.